Rouw en Verlies Lida Nieuwpoort

In het leven krijgen we allemaal, vroeg of laat, te maken met verlies. Het is dan logisch dat je verdriet, boosheid en andere emoties ervaart wanneer je met zo’n verlies geconfronteerd wordt. Rouw is een normale reactie op verlies, maar het is wel belangrijk om aandacht en ruimte te geven aan deze gevoelens van pijn. Je bent immers uit balans, niets is meer zoals het voorheen was.

Wie ben jij en welke plek neem jij nu in deze nieuwe situatie in?

Rouwverwerking is een ingewikkeld proces. Je bent in een nieuwe situatie beland en je zult opnieuw balans moeten zoeken in je leven. Dat is  een proces dat je uiteindelijk zelf moet doormaken. Omdat ieder mens uniek is,  gaat iedereen daar op zijn/haar eigen manier doorheen. Iedere situatie is daarbij anders, ieder verlies is anders. Er is geen goed of fout. 

Leren omgaan met verdriet betekent niet dat je moet stoppen met missen. Het betekent dat je moet leren leven met het gemis!

Coaching Lida Nieuwpoort geeft je inzichten, ondersteuning en praktische handvatten om stil te staan bij je verlies en te onderzoeken hoe je je leven weer kunt oppakken na zo’n ingrijpende gebeurtenis. 

Wat levert rouw- en verliescoaching jou op?

•  Inzichten en ondersteuning, waardoor er ruimte ontstaat
•  Handvatten om met het verlies om te gaan
•  Het verlies verweven met je verdere leven en de draad weer oppakken