Intuïtieve Ontwikkeling

Je bent (hoog)gevoelig en je trekt je de problemen van anderen erg aan. Vaak ben je een wereldverbeteraar en vind je het belangrijk dat mensen je aardig vinden. In het werk en/of in je gezin ben je perfectionistisch en je hebt moeite met nee-zeggen. Je bent een kei in het verleggen van je persoonlijke grenzen.
Door jou empathisch vermogen, trek je veel mensen aan die hun problemen bij jou neer leggen en die tevens hun best doen om je te claimen. Dan kan het gebeuren dat je volledig uit balans raakt, geen energie meer hebt en voor je gevoel helemaal vol en verzadigd bent. Je kunt extreem moe zijn en het huilen staat je nader dan het lachen. Het is dan tijd om in actie te komen en grenzen te gaan stellen.

Persoonlijk vind je het vervelend dat je gevoelig bent, want je ondervindt er regelmatig hinder van. Echter, deze gevoeligheid is juist een kernkwaliteit. Je bent nu eenmaal een gevoelig mens en je zou deze gevoeligheid veel beter  kunnen inzetten om jouw persoonlijke kracht te gaan ontwikkelen. Door je intuïtief  te ontwikkelen, krijg je inzicht in wie je werkelijk bent en waar jouw kracht ligt.

Tijdens het coaching traject (6 keer) gaan we op zoek naar jouw kracht. Je krijgt handvatten voor wat betreft het omgaan met de energie van anderen. Ook leer ik je hoe je “baas in eigen aura” kunt zijn. We gaan aan de slag om jou vaardigheden aan te leren, zoals “nee-zeggen” of om deze vaardigheden te versterken.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *